Кафе машини под наем

кафе машини под наем

Ароматното, горещо и прясно приготвено кафе, което те зарежда с бодрост и прекрасно настроение е отлично начало на новия ден. За невероятните  тонизиращи свойства на тази напитка е изписано много и всеки е успял да опита нейното действие, прогонвайки сутрешния си сън или натрупалата се в течение на работния ден умора. Кафето е способно да събуди нови сили, да ви зареди с енергия ,а нерядко дори  и да прогони стреса.

За много от нас деня започва именно с чаша ободряващо кафе. Независимо къде го пием – в къщи, на работа, в обедната почивка, кафето е незаменима част от ежедневието ни. Предлагането на кафе на посетителите на офиса и деловите партньори на компанията от край време се е превърнало в задължителен елемент от деловия етикет.

Когато кафето, приготвено от обикновенна кафемашина вече не удовлетворява вкуса на персонала, посетителите и гостите, или просто ви се иска да внесете комфорт и удобство в атмосферата на офиса, както и да разширите асортимента от напитки, тогава е време да се сдобиете с мултифункционална кафе машина.  Проблемът е там, че такъв тип кафемашина струва  доволно скъпо и не винаги имаме желанието и средствата да инвестираме в нея.  В този случай най-доброто решение е използването на професионални кафе машини под наем. Съвременните кафе машини от различни марки, като Lavazza и „Guzzini” например, се отличават с голямо разнообразие от модели и функционалност. Използването на професионална кафемашина ще предостави възможност за приготвяне на голям обем и асортимент от кафе, което е много подходящо за големи офиси с много персонал. Всичко, което се иска от вас е да изберете подходящия модел за вашия офис.

Обикновено възможностите за ползване на кафе машина под наем се свеждат до два варианта – чрез заплащате на месечен наем и безплатно. Някои представители  на различни марки кафе предлагат опция за безплатно ползване в случай на сключване на договор за доставяне на определени месечни количества кафе. В този случай най-доброто решение е кафе машина Лаваца Блу с договор за ползване. Всичко,което е нужно да направите е да се свържете с фирмата представител на марката и да уточните, кой модел е най-подходящ за вас.

Какви са предимствата на кафе машините под наем?

 • На първо място е предимството да използвате кафе машина безплатно.
 • При получаването на кафемашината вие ще получите безплатна консултация за ползването и поддръжката й.
 • Освен това вие ще имате възможността да я смените за друг модел, в случай, че настоящия не ви устройва. По-този начин имате възможността да пробвате различни модели, докато откриете най-подходящия за вас.
 • Вие имате възможност да се откажете от наема изобщо, ако никоя от кафемашините не отговаря на вашите изисквания.
 • Не трябва да се пропуска и факта, че ще се ползвате от безплатни доставки на кафе от съответния представител на търговската марка.

Що се касае до другият вариант за наем – кафемашина срещу месечно заплащане, при него цената за наем расте правопропорционално на стойността на самата кафемашина. В този случай е хубаво да се запознаете с детайлните условия за наем от самите доставчици на кафе.

One Response to Кафе машини под наем
 1. Димитрова
  April 7, 2011 | 5:02 pm

  Имам един въпрос
  разрешавате ли ползването на кафе-машина безплатно срещу определена количество доставено кафе на месец

Leave a Reply

Free WordPress Theme
Trackback URL http://www.lavazza-bg.com/blog/%d0%ba%d0%b0%d1%84%d0%b5-%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%ba%d0%b0%d1%84%d0%b5-%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4-%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d0%bc/trackback
WordPress主题
headway WordPress Themes
:) blog